felso

Vidám Vikár

Vidám Vikár című programunk, amely a tanévben 5-6 alkalommal jelentkezik, a város zeneszerető családjait szólítja meg, célzottan a karonülő gyerekeket. A sorozat 2013 februárjában indult útjára.
Az énekes játéktevékenység tanáraink és tanulóink közös munkájával, zenei és hangszeres produkcióival egészül ki, amely lehetőséget teremt a színpadi gyakorlatra, szereplésre.
A zene mellett más területek kipróbálására is lehetőséget kínál: mese-, versmondás, mozgásformák. Az ölbéli mondókák, a gyermekdalok elsajátítása, az interaktív zenei készségfejlesztés sajátos tanulást, és egyben kellemes kikapcsolódást jelent. A foglalkozásokat a zeneismeret tanszak tanárai tartják, a munkájukat hangszeres tanáraink és tanulóik segítik zenei közreműködésükkel.

A részvételi díj: 500,- Ft/fő. Az összeg befizetésével a résztvevők tehetséges tanulóinkat támogatják alapítványunkon keresztül.

Kérjük, kövesse figyelemmel honlapunk és közösségi oldalunk híradásait, hogy időben értesüljön programunk megrendezésének időpontjáról.

 

2013. június 1.