felso

Alapítvány

Kedves Szülők, Hangverseny-látogatók, Támogatóink!

Ezúton szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy adójuk 1 %-ával támogassák a
ZENEKULTÚRA TÁMOGATÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNYT.
Az alapítványba befolyt összeg segítségével lehetőség nyílik új hangszerek
vásárlására, valamint tanulóink számára a felajánlásoknak köszönhetően
biztosítjuk a részvételt versenyeken és mesterkurzusokon.
Amennyiben úgy dönt, hogy a Vikár Sándor Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola alapítványát szeretné támogatni, azt a 19210771-1-15 adószámon megteheti.
KÖSZÖNJÜK EDDIGI ÉS FOLYAMATOS TÁMOGATÁSUKAT, BIZALMUKAT!

A Zenekultúra Támogatásáért Alapítvány célja:
Az alapítvány segíteni, támogatni, ösztönözni kívánja a zenekultúra fejlesztését, ezáltal Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Nyíregyháza megyei jogú város szellemi–művészeti életének gazdagítását.
Az alapítvány kiemelten kezeli a Nyíregyházán három évenként megrendezésre kerülő Országos Zongoraverseny anyagi feltételeinek megteremtését és finanszírozását. (A nagyszabású művészeti tanulmányi verseny meghirdetője és támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, előkészítője és a szervezési feladatok elvégzője az Oktatási Hivatal, az országos döntő szervezője és lebonyolítója a Vikár Sándor Zeneiskola.)
Az alapítvány célja továbbá a zeneiskola versenyeinek, programjainak és rendezvényeinek szakmai vezetése, szervezése, irányítása.
Az alapítvány támogatást nyújt a Vikár Sándor Zeneiskolában történő zeneoktatás feltételeinek javításához (hangszerek, szakmai anyagok).
Az alapítvány segíti a tehetséges tanulók és tanáraik szakmai fejlődését. Anyagi támogatást biztosít a speciális továbbképzésekhez. Ösztöndíjjal, nevezési díjjal, utazási költséggel támogatja a hazai és nemzetközi versenyre, vetélkedőre, szakmai rendezvényre bejutó tanulót és tanárt.
Az alapítvány segíti a hátrányos helyzetű tanulók zenei képzését. A támogatásra érdemes tanulóknak lehetőséget ad nyári kurzusokon és táborokban való részvételhez.
Az alapítvány ösztönzi és patronálja a hazai és nemzetközi kapcsolatok folyamatos ápolását.
Az alapítvány közhasznú szervezet. Nem kapcsolódik pártpolitikai érdekekhez, politikai tevékenységet nem folytat.

Elérhetőség:

Telefon: 0642/504-345
E-mail: info@vikarzeneiskola.hu

A Zenekultúra Támogatásáért Alapítvány bankszámlaszáma:
68800109-10004184