felso

NTP-AMI-14-0131

„Alma”-zenés barangolás egy kalandregény világába címmel 2015. június 15-19. között témahetet 04.-NTP-AMI-14-0131--előadás-balogh-kálmán-cimbalomművésztartottunk. A program, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő valamint a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósult meg.

 

 

 

07.-NTP-AMI-14-0131--gálaműsor
Berg Judit: Alma című regényének megismerésével többféle zenei és általános gondolkodási valamint a társas zenélés alapjait jelentő szociális készségeket fejlesztettük.

 

10.-NTP-AMI-14-0131--logikai-játékklub

 

 

A regényhez kapcsolódóan zenén kívül, más területről, számos tevékenység szerepelt, melyhez neves meghívott előadókat kértünk fel: Balogh Kálmán cimbalomművész, Széll Rita táncművész, Kovács László népművészet ifjú mestere, Fehér Mihály népművész, Gulácsi Tamás színművész, Mónus József íjász, Fekete László szablyavívó tartott egy-egy előadást, foglalkozást.

 

Diákjaink a logikai gondolkodáshoz kapcsolódva a Csodák Palotájába is ellátogathattak. A program a Fény évéről megemlékezve egy interaktív előadást is tartalmazott, A napenergia szerepe a természetvédelemben címmel.13.-NTP-AMI-14-0131--Oktatás,-bemutató

 

ntp_72_rgb

emberi erőforrások miniszt.

emet_logo_szinesofi_logo_alap_fekvo