felso

BRINGA PIKNIK

A VIKÁR DÖK RÉSZT VESZ A PROGRAMON, SZERETETTEL VÁRJA A JELENTKEZŐKET!

Nyíregyháza – Tokaj, 2018. május 12. (szombat)

A Vikár Diákönkormányzat szeretné, ha tanulóink és pedagógusaink minél nagyobb létszámmal részt vennének a rendezvényen. Lényeges, hogy a visszaút vonattal történik, ez szervezés alatt van.
Kérjük, hogy részvételi szándékodat legkésőbb 2018. április 27. péntekig jelezd Kóti Gergő DÖK segítő pedagógusnál (fsz. 8. terem).

A 2017. nyár elején átadott Nyíregyháza-Tokaj kerékpárúton piknikezünk. Mindenkinek szól, kortól és nemtől független és nem számít a biciklid márkája sem. Az útvonalon található 4 megállóból 2-ben frissítő, pihenő állomást állítunk fel, ahol a résztvevők kockás abroszokon fogyaszthatják el a frissítő gyümölcsöket, péksüteményeket, ásványvizeket, illetve pihenhetnek.
A célnál, a tokaji Fesztiválkatlannál felállított színpadon különböző kulturális programok várják a távot teljesítőket, melyeket kerékpáros bemutatókkal színesítünk. Egy felmatricázott szerviz buszt is biztosítunk az esetleges műszaki problémák kivédésére, megoldására. Aki nem rendelkezik kerékpárral, azok részére kerékpár bérlés lehetőségét is biztosítunk. A rendezvényen való részvétel INGYENES!

Részletek:
http://www.bringapiknik.hu/
https://www.facebook.com/bringapiknik/

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?