felso

„Felfedezettjeink” különdíj

„Felfedezettjeink” különdíj

Sógor Tamás és Fesztóry Ágnes

Sógor Tamás és Fesztóry Ágnes

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács „Felfedezettjeink” címmel pályázatot hirdetett 2011-ben a Tehetségpontok ésTehetségsegítő Tanácsok számára.

Iskolánk három kiemelkedő munkát végző, sokoldalúnak ítélt tehetséges diák pályázati anyagát nyújtotta be.

A felhívásra az ország több intézményéből nagy számban érkeztek pályaművek, melyek közül három részesülhetett a fődíjban, tizenkettő pályázatot pedig különdíjjal ismertek el.

Idézünk Bajor Péter, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége elnökének leveléből:

„Örömmel tájékoztatom, hogy a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács „Felfedezettjeink” pályázatának zsűrije a Vikár Sándor Zeneiskola Akkreditált Tehetségpont pályázatában szereplő Sógor Tamásról szóló anyagát kiemelkedően magas színvonalúnak találta, és különdíjban részesítette.

A díj elnyeréséhez a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács nevében gratulálok Sógor Tamásnak, valamint az őt felkészítő tanárának és a Vikár Sándor Zeneiskola Tehetségpont Akkreditált Tehetségpontnak.

A különdíj átadására a 2012-es Országos Tehetségnapon kerül majd sor, 2012. március 24-én, szombaton 10 órai kezdettel a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében (1114 Budapest, Villányi út 27.). A rendezvényre szeretettel várjuk az intézmény vezetését és a díjazott ifjú tehetséggel foglalkozó kollégákat is.”

A díjnak szívből örülünk, és további szép sikereket kívánunk Sógor Tamásnak, valamint főtárgytanárának Fesztóry Ágnesnek!

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?