felso

Újra Vidám Vikár zenés játszóház

IDE HALLGASS!!!

Fedezzük fel együtt a muzsika csodálatos világát Penta Tóni és Szinkópé vezetésével!

 

Újra lesz Vidám Vikár játszóház november 30-án 17-órától a Vikár Sándor Zeneiskola Piccoli-termében, valamint december 1-én 10-órától a hangversenyteremben.Egy kis mozgás

 

 

 

 

 

 

 Barangolás a népmesék világában

Népmese játszóházunkban, a mese ösvényén haladva közösen gördíthetjük előre  az eseményeket, mely során megismerkedhetsz hangszerekkel, s te is muzsikussá válhatsz:  kipróbálhatod, megszólaltathatod a citerát, kobzát, mandolint, buzukit, harmónikát, cimbalmot,  zongorát és a vonós hangszereket. Ritmushangszerek gazdag kínálata áll rendelkezésünkre a közös zenei játékokhoz.  A mesés-zenés tevékenységet követően a mesék hőseit kézműves foglalkozás során is megörökítjük.

Gyermekvilágzene

A Vikár Sándor Zeneiskola hangversenyterme előtti területen egy kis játékos hangversenyetikett-játékkal kezdjük programunkat. Ezt követően, a koncertünkre immár a hangversenyterembe érkezünk, ahol  testünk- lelkünk ünnepi pompában tündökölve gazdag hangzásvilággal találkozik: zenei csemegéink az ismert klasszikus dallamok, gyermekdalok világából merítenek, s emellett  saját szerzemények is felcsendülnek a klasszikus és kortárs gyermekirodalomból szemezgetve.

Mindenki tud zenélni

 

 

A program természetes, akusztikus hangalapanyagból készül, nem tartalmaz E 250 adalékot és más zörejeket. Ellenben fellelhetők benne  KZ333 alkotóelemek (Kodály Zoltán 333 olvasógyakorlat)  Pentatóni (Olajos Gábor) és Szinkópé (Hajdú Ágota) vezetésével az egész család számára kellemes kikapcsolódást, hasznos új ismereteket nyújt programunk, mely 100%-ban  bio-ritmikus és bio -muzikális készítmény.

Részvételi díj: 500Ft/ Fő, mellyel iskolánk alapítványán keresztül, tehetséges tanulóit támogatja.

további információ:

agota.hajdu@gmail.com

tel: 42/504-346

Ének és tánc

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?